Skip to main content

Posts

Featured

Thank You & Welcome

Assalamualaikum.

Hmm. mana nak mula ye.

Well, basically, Aku cuma nak cerita sikit apa yang aku rasa aku patut cerita.
Masa mula-mula aku start blog ni dengan Aiman back in 2011. We were talking about life sebenarnya. and masa tengah share benda-benda yang positif tu, terfikir, what if buat satu blog yang share benda-benda yang positif and uplifting. supaya orang-orang yang baca dapat benefits dari benda-benda yang kitaorang share. and initially, the idea was to let anyone yang nak share cerita diaorang, untuk share dekat sini juga. kalau perasan, ada satu entry dari aku dengan Haziqah together. She was the only guest writer yang ada dalam blog ni. haha.
But sedar tak sedar, blog ni dah jadi macam personal diary pula. Aku share journey aku. Aiman share journey dia. tapi masing-masing memang akan make sure ada input dalam setiap entry tu.  To inspire people.  that was what we wanted to do. selain spread positivity. But kalau perasan, lama dah bersawang blog ni. busy memanjang.
and hone…

Latest posts

Hafreez : 2014 : Passion or Path?

Seriously?

Imperfection

You Have To Just Deal With It

The Unexpected

My Mom Has Cancer

Beautiful : #WeSmile

Why Am I Single?

Haf.My Story. Part 4 : Alhamdulillah

Kejayaan & Kegagalan